Flower
Camping και περίοδος; Ο τέλειος τρόπος να τα συνδυάσεις!

07.08.2018

Camping και περίοδος; Ο τέλειος τρόπος να τα συνδυάσεις!

Είτε είναι η πρώτη είτε η εκατοστή σου φορά για camping μπορεί να σου τύχει να έρθει και η περίοδός σου μαζί! Με λίγη προετοιμασία δεν θα χρειαστεί να διστάσεις ούτε λεπτό να πάρεις το καΐκι για την παραλία των ονείρων σου.

Ενημερώσου για το μέρος

Πριν ξεκινήσεις υπολόγισε πόσο καιρό θα καθίσεις και μάθε: θα υπάρχει τουαλέτα; Θα υπάρχει χώρος απορριμμάτων; Θα έχει τρεχούμενο νερό, είτε πόσιμο είτε για πλύσιμο;

Πόσο χώρα θα έχεις στην τσάντα σου;

Είτε περιμένεις την περίοδό σου είτε όχι οι διακοπές και τα ταξίδια επηρεάζουν τον κύκλο σου και ίσως να έρθει νωρίτερα ή αργότερα. Έτσι δεν βλάπτει να είσαι προετοιμασμένη!

Τι να πάρεις μαζί

Φτιάξε ένα τσαντάκι με ό,τι χρειάζεσαι, έτσι ώστε να μην ψάχνεις ένα ένα τα πράγματά σου στο μπακ πακ. Πάρε τις Flower σερβιέτες σου σε ό,τι μέγεθος χρειάζεσαι, αντισηπτικό για τα χέρια σου, εσώρουχα, υγρά μαντηλάκια, σαπούνι και χαρτί τουαλέτας! Χρησιμοποιώντας τις Flower που είναι φτιαγμένες εξ’ολοκλήρου από 100% οργανικό βαμβάκι, ξέρεις ότι εκτός από τον εαυτό σου προστατεύεις και το περιβάλλον, γι’αυτό διάλεξε και τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιείς να είναι βιοδιασπώμενα. 

Πώς να πλυθείς

Εάν δεν υπάρχει ντους μην ανησυχείς, υπάρχουν τρόποι να είσαι φρέσκια και χωρίς αυτό.

Καθάρισε τα χέρια σου με το αντισηπτικό υγρό ή με το φυσικό σαπούνι σου πρίν και μετά από την αλλαγή της σερβιέτας σου. Εάν δεν μπορείς να πλύνεις τα χέρια σου ξεπλύσου καλά στην θάλασσα ή στο ποτάμι!

Leave no trace

Εάν δεν υπάρχουν κάδοι γύρω σου φρόντισε να πάρεις όλα σου τα απορρίμματα μαζί. Κράτα μια σακούλα που ανοιγοκλείνει για να μπορείς να την έχεις όποτε την χρειαστείς. Εφόσον απολαμβάνεις το φυσικό, καθαρό τοπίο κάνε ό,τι μπορείς για να το κρατήσεις έτσι!

Η ζωή είναι μικρή για να μην πάς διακοπές όταν έχεις περίοδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας