Flower
Γιατί να επιλέξεις οργανικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής

26.02.2020

Γιατί να επιλέξεις οργανικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής

Η αλλαγή μάρκας σερβιέτας ή ταμπόν συχνά μοιάζει αγχωτική, έως και αδύνατη. Όσο κι αν πιστεύουμε όμως πως μας βολεύουν τα συμβατικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής, υπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει απόλυτα να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή στην περίοδό μας, προτιμώντας στο εξής μόνο οργανικά προϊόντα.

Τα αβλαβή υλικά των οργανικών προϊόντων 

Οι συμβατικές σερβιέτες και τα ταμπόν κατασκευάζονται από πλαστικό, ρεγιόν και συνθετικές ουσίες που βλάπτουν την υγεία μας. Η συμβατική σερβιέτα αποτελείται από πολυολεφίνες (είδος πλαστικού), ενώ μιας οργανικής από 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι σε αντίθεση με το συμβατικό, έχει καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων ή παρασιτοκτόνων και έχει λευκανθεί χωρίς τη χρήση χλωρίνης. Το οργανικό βαμβάκι απορροφά αποτελεσμαικά την υγρασία και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει προστατεύοντας την ευαίσθητη περιοχή από ερεθισμούς. 

Η τιμή της υγείας

Μπορεί οι συμβατικές σερβιέτες και τα ταμπόν να μοιάζουν πιο φτηνά από τα αντίστοιχα οργανικά προϊόντα, ωστόσο αυτά αξίζουν τα χρήματά τους στο 100%, διότι είναι τα μόνα ασφαλή για τον οργανισμό, καθώς προέρχονται από τη φύση και δεν θα προκαλέσουν ποτέ κανένα πρόβλημα υγείας, όπως ερεθισμούς, μυκητιάσεις, φαγούρα, κνησμό, αλλεργίες και οτιδήποτε άλλο προκαλούν οι φτηνές συνθετικές πλαστικές ουσίες. Ο οργανισμός μας αξίζει το καλύτερο, ασφαλέστερο και ποιοτικότερο προϊόν προσωπικής υγιεινής κι έτσι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουμε τη λογική της “προσφοράς του 1+1”, που μοιάζει πιο οικονομική, αλλά μακροπρόθεσμα προκαλεί βλάβες στον οργανισμό μας και την τσέπη μας. 

Οργανικό βαμβάκι και ηθική της εργασίας

Το οργανικό βαμβάκι δεν ψεκάζεται με παρασιτοκτόνα και δεν είναι τοξικό. Οι εταιρίες που παράγουν οργανικό βαμβάκι είναι πρωτοπόρες στο ηθικό εμπόριο, φροντίζοντας να τηρούνται για όλους οι σωστές συνθήκες εργασίας, χωρίς να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενούς του. 

Η μοναδική άνεση της οργανικής σερβιέτας

Τα τεχνητά αρώματα και η πλαστική υφή μιας συμβατικής σερβιέτας δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει όπως συμβαίνει με τη χρήση οργανικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής, τα οποία είναι και τα μόνα 100% απορροφητικά χωρίς συνθετικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν τον οργανισμό. 

Η παγίδα της συνήθειας

Κι αν επιλέγουμε σε κάθε περίοδό μας μια συγκεκριμένη μάρκα σερβιέτας ή ταμπόν απλώς επειδή χρησιμοποιούσε την ίδια η μητέρα μας; Μπορεί να αισθανόμαστε ασφάλεια με ένα συγκεκριμένο προϊόν επειδή το έχουμε συνηθίσει και το γνωρίζουμε καλά, αυτό όμως δε σημαίνει πως η τεχνολογία δεν προχωράει, προσφέροντάς μας φυσικές λύσεις, που είναι συμβατές με τον οργανισμό μας. Δοκιμάστε τα οικολογικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής Flower Organic, που είναι φτιαγμένα με 100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι, χωρίς ίχνος πλαστικού και χωρίς καθόλου άρωμα, και γνωρίστε την ιδανική λύση για να αισθάνεστε άνετες, καθαρές και υγιείς κάθε μέρα του κύκλου σας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας