Flower Organic
Γιατί το σώμα σου και το περιβάλλον θα σε ευχαριστούν που επιλέγεις βιολογικά προϊόντα ατομικής υγιεινής.

04.06.2021

Γιατί το σώμα σου και το περιβάλλον θα σε ευχαριστούν που επιλέγεις βιολογικά προϊόντα ατομικής υγιεινής.

Ας μιλήσουμε με αριθμούς. Μια γυναίκα μπορεί να έχει πάνω από 450 περιόδους στη ζωή της. Το νούμερο αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όμως και πάλι είναι γεγονός πως θα είναι εκατοντάδες οι περίοδοι που θα ζήσεις μέχρι την εμμηνόπαυση. Η περιοχή του κόλπου χρειάζεται τη δική της φροντίδα, και οι σερβιέτες, τα σερβιετάκια και τα ταμπόν συνιστούν μέρος αυτής της διαδικασίας που επαναλαμβάνεται κάθε μήνα επί δεκάδες χρόνια.

Αυτοί είναι 5 λόγοι για τους οποίους το σώμα σου και το περιβάλλον θα σε ευχαριστούν που επιλέγεις οργανικές σερβιέτες σε όλες τις περιόδους σου:


  • Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται οι οργανικές σερβιέτες είναι 100% βιολογικό βαμβάκι, που έχει καλλιεργηθεί χωρίς φυτοφάρμακα ή άλλες ουσίες που απορροφώνται από τις ίνες του βαμβακιού και μπορούν να βλάψουν την περιοχή του κόλπου μετά από τη μακροχρόνια επαναλαμβανόμενη επαφή μαζί του. Επίσης, οι σερβιέτες που φτιάχνονται από βιολογικό βαμβάκι δεν έχουν υποστεί λεύκανση με παράγωγα του χλωρίου. 

  • Το πιο απορροφητικό και απαλό φυσικό υλικό, που αφήνει το δέρμα να αναπνέει, είναι το βαμβάκι. Μια σερβιέτα δεν έχει ανάγκη από “ειδικά υπεραπορροφητικά υλικά”, όπως διάφορα πολυμερή, για να είναι αποτελεσματική στη χρήση της. Προσφέρει άνεση, απορροφητικότητα και ασφάλεια χάρη στην πρώτη ύλη, το βαμβάκι που καλλιεργείται με φυσικό τρόπο.Οι βιολογικές σερβιέτες Flower είναι απορροφητικές και υποαλλεργικές. Δεν προκαλούν ενοχλήσεις και ερεθισμούς.

  • Η ιδέα του αρώματος στα προϊόντα ατομικής υγιεινής μπορεί να ακούγεται ως κάτι ευχάριστο, ωστόσο κρύβει κινδύνους για το σώμα. Η περίοδός μας μας δε χρειάζεται “αποσμητικό χώρου”. Δεν έχει ανάγκη από άρωμα στις σερβιέτες και τα σερβιετάκια, πρωτίστως διότι τέτοιες ουσίες μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή. Επίσης, η περίοδος δεν είναι κάτι το οποίο “πρέπει να κρύβεται” επειδή είναι “δύσοσμο”. Είναι μια φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας, ο οποίος αξίζει την καλύτερη ποιότητα υλικού σε προϊόντα ατομικής υγιεινής.

  • Το βαμβάκι με το οποίο κατασκευάζονται οι οργανικές σερβιέτες προέρχεται από βιώσιμες καλλιέργειες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Για να παραχθεί 1 μόλις κιλό βαμβακιού χρειάζονται 20 χιλιάδες λίτρα νερό! Στην περίπτωση, όμως, του οργανικού βαμβακιού χρησιμοποιούνται βιώσιμες μέθοδοι ποτίσματος, ενώ δε γίνεται καμία χρήση εντομοκτόνων και φυτοφαρμάκων, τα οποία ρυπαίνουν κι άλλο το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον. 

  • Πάνω από 200 χιλιάδες τόνοι σερβιέτες, ταμπόν και λοιπά είδη ατομικής υγιεινής καταλήγουν κάθε χρόνο στα σκουπίδια. Με δεδομένο ότι οι συμβατικές σερβιέτες αποτελούνται κατά 90% από παράγωγα του πλαστικού, εκτός από το σώμα μας, που έρχεται σε άμεση επαφή με αυτό, υποφέρει και ο πλανήτης.

Κάνε τώρα την αλλαγή, δοκίμασε τις βιολογικές σερβιέτες Flower και νιώσε τη διαφορά!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας