Flower
Ανακοίνωση Συνεργασίας Flower Organic με τα καταστήματα “Βιολογικό Χωριό”

08.03.2022

Ανακοίνωση Συνεργασίας Flower Organic με τα καταστήματα “Βιολογικό Χωριό”

Τα προϊόντα ατομικής υγιεινής της Flower Organic είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα “Βιολογικό Χωριό” της Αττικής.

Όλα τα προϊόντα της Flower Organic είναι φτιαγμένα από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι, δεν περιλαμβάνουν συνθετικές ουσίες και αρώματα επιβλαβή για τον οργανισμό, ενώ είναι απαλλαγμένα από παράγωγα του χλωρίου και βισκόζη. Οι σερβιέτες, τα σερβιετάκια και τα ταμπόν της Flower Organic είναι υποαλλεργικά και δεν προκαλούν μυκητιάσεις, ερεθισμούς ή άλλες μολύνσεις. Προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αφού είναι 100% βιοδιασπώμενα και το βαμβάκι από το οποίο έχουν κατασκευαστεί έχει καλλιεργηθεί χωρίς παρασιτοκτόνα. 

Στη συλλογή προϊόντων της Flower Organic περιλαμβάνονται σερβιέτες ημέρας, νύχτας και extra long, σερβιετάκια, καθώς και ταμπόν super και super plus. 

Στην Flower Organic φροντίζουμε διαρκώς να δημιουργούμε τα καλύτερα προϊόντα ατομικής υγιεινής για τον ανθρώπινο οργανισμό, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον. Μέσω της συνεργασίας μας με τα καταστήματα “Βιολογικό Χωριό” επιτυγχάνουμε την κοινή μας επιδίωξη για την βέλτιστη ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών του καταναλωτή, ταυτόχρονα με την προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την Marketing Director “Βιολογικού Χωριού”, Χρυσάνθη Τελωνιάτη: “Στο Βιολογικό Χωριό σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την πληρέστερη γκάμα βιολογικών προϊόντων. Αναζητούμε συνεχώς αξιόπιστους συνεργάτες με πιστοποιημένα προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και συμβάλλουν στο μέλλον του πλανήτη. Είναι λοιπόν χαρά μας που πλέον φιλοξενούμε στα 21 καταστήματά μας σε όλη την Αττική τα βιολογικά προϊόντα ατομικής υγιεινής Flower. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αγκαλιαστεί από το κοινό μας, ανακαλύπτοντας μια νέα εμπειρία απαλότητας, υγιεινής και ασφάλειας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας