Flower Organic
Οκτώ γυναίκες εξηγούν γιατί η χρήση των βαμβακερών σερβιετών Flower θα αλλάξει τη ζωή σου

05.12.2019

Οκτώ γυναίκες εξηγούν γιατί η χρήση των βαμβακερών σερβιετών Flower θα αλλάξει τη ζωή σου

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές τις ξεχωριστές ανάγκες στην περίοδό της. Ο γυναικείος κύκλος και ό,τι συμπεριλαμβάνει, η ροή, οι κράμπες, ο πονοκέφαλος και οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα της περιόδου, είναι μοναδικός για κάθε μια από εμάς, με μια εξαίρεση: όλες θέλουμε ασφάλεια, απορροφητικότητα και άνεση στο προϊόν προσωπικής υγιεινής που χρησιμοποιούμε. Αυτά τα προϊόντα, ωστόσο, συχνά τα επιλέγουμε από συνήθεια. Όταν γνωρίζουμε καλά ένα προϊόν, όταν “μας έχει βολέψει”, είναι δύσκολο να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν αυτό μπορεί να καθορίσει τη ζωή μας κατά τη διάρκεια της περιόδου. Οκτώ γυναίκες που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις βιολογικές σερβιέτες Flower από 100% βαμβάκι εξηγούν γιατί η χρήση τους θα αλλάξει τη ζωή σας. 

Μετά από χρόνια χρήση των κοινών σερβιετών, η Μαρία με πολλές επιφυλάξεις αποφάσισε να δοκιμάσει τις οργανικές σερβιέτες Flower. Αυτές διαλύθηκαν αμέσως και όπως ανέφερε η ίδια “ευτυχώς για μένα, σώθηκα”. Η δροσερή αίσθηση κάνει την καθημερινότητα στη διάρκεια της περιόδου πιο εύκολη καθώς το δέρμα μπορεί να αναπνέει μιας και τα προϊόντα Flower Organic σέβονται το φυσικό pH της ευαίσθητης περιοχής. 

Σύμφωνα με την Ροδούλα, όταν φοράς τις Flower Organic είναι σαν να μη φοράς σερβιέτες. “Αληθινά αγνές, φυσικές και φιλικές στο δέρμα. Ένα προϊόν που έλειπε από την ελληνική αγορά και τώρα είναι διαθέσιμο για εμάς! Δε μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιούσαμε πλαστικά προϊόντα”. Οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια Flower Organic είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από 100% φυσικό, βιολογικό, πιστοποιημένο βαμβάκι, χωρίς ίχνος πλαστικού και συνθετικών απορροφητικών ουσιών, ενώ δεν έχουν υποστεί λεύκανση με χλώριο και είναι απαλλαγμένες από διοξίνες.

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών υποφέρει από αλλεργίες, μυκητιάσεις και άλλους ερεθισμούς στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Οι ενοχλήσεις αυτές εντείνονται με τη χρήση κοινών σερβιετών και έτσι πολλές φορές οι αιτίες τους δε μπορούν να αντιμετωπιστούν ριζικά. Η Χρύσα αποφάσισε να χρησιμοποιεί μόνο Flower Organic από τη στιγμή που τις δοκίμασε και τις συνιστά ανεπιφύλακτα σε όσες γυναίκες έχουν αλλεργικό πρόβλημα, φαγούρα ή ευαισθησία στα συμβατικά προϊόντα υγιεινής.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μελέτη τοξικολογίας ως προς τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, οι συμβατικές σερβιέτες και τα ταμπόν εμπεριέχουν φθαλικές ουσίες και παράγωγα του πετρελαίου, που απορροφώνται από τον οργανισμό, καθώς έρχονται σε επαφή μαζί του. Η Χριστίνα και η Πάολα επέλεξαν τις Flower Organic και γιατί είναι απαλλαγμένες από τεχνητές ουσίες και αρώματα. 

Η Μυρτώ αποφάσισε να αλλάξει μάρκα σερβιέτας και να επιλέξει τις Flower Organic όταν ένιωσε τη φυσική αίσθηση στο δέρμα σε συνδυασμό με απόλυτη προστασία, ενώ για την Κατερίνα είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια Flower Organic έρχονται στην πόρτα του γραφείου ή του σπιτιού της με ένα κλικ. Τέλος, η ρύπανση του περιβάλλοντος είναι ένας επιπρόσθετος παράγοντας για τον οποίο η Γιολάντα αναζητούσε ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής βιοδιασπώμενο, φτιαγμένο από ουσίες που δεν είναι τοξικές τόσο για τον γυναικείο οργανισμό, όσο και για το περιβάλλον. 

Η αλλαγή των συνηθειών που σχετίζονται με την περίοδο δεν είναι πάντα εύκολη, όμως η χρήση οργανικών σερβιετών μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Δείξτε αγάπη στο σώμα σας, φροντίστε την υγεία σας και ακολουθήστε τη συμβουλή των γυναικολόγων, που συνιστούν βιολογικές σερβιέτες από 100% οργανικό βαμβάκι για απορροφητικότητα, άνεση και υγιεινή προστασία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας