Flower
Οι καλύτερες εφαρμογές για την περίοδο

22.11.2017

Οι καλύτερες εφαρμογές για την περίοδο

Παρακολουθείς την περίοδό σου μέσω κάποιας εφαρμογής; Αν όχι ακόμα, δοκιμάσαμε τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές και διαλέξαμε τις τρεις καλύτερες για εσένα!

Η παρακολούθηση της περιόδου μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη γιατί σε βοηθάει να καταλάβεις την λειτουργία του σώματός σου και να έχεις αίσθηση για το τι είναι φυσιολογικό ή μη. Επιπλέον, εάν επιθυμείς να μείνεις έγκυος, η εφαρμογή μπορεί να προβλέψει τις γόνιμες μέρες σου καθώς και την ωορρηξία, αξιοποιώντας τα δεδομένα που εσύ καταχωρείς. Πολλές εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα συμπτώματά σου, τη διάθεσή σου ακόμη και τα επίπεδα ενέργειάς σου κατά τη διάρκεια του κύκλου σου!

Period Diary

Διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές, το Period Diary είναι πολύ απλό στη χρήση και μπορεί να προσφέρει μία αρκετά προσωποποιημένη εμπειρία. Η καταγραφή των συμπτωμάτων είναι τόσο απλή που γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου και έτσι το ημερολόγιο του ιστορικού σου γίνεται πια μια απλή υπόθεση. Επιπλέον, θα βρεις forum με όλα τα γυναικεία θέματα που σε απασχολούν.

 

Flo Period Tracker

Το Flo είναι μια εξαιρετικά έξυπνη και απλή στη χρήση εφαρμογή, που σε βοηθάει να παρακολουθείς τον κύκλο σου ιδίως όταν αυτός δεν είναι σταθερός. Τα μοντέρνα γραφικά της εφαρμογής σε κάνουν να την ανοίγεις πιο συχνά και να λαμβάνεις εξατομικευμένες πληροφορίες που αφορούν την υγεία, το σώμα και τον κύκλο σου. Επιπλέον, συγχρονίζοντας την εφαρμογή με το Apple Health, έχεις ένα πλήρες ιστορικό υγείας στα χέρια σου. Θα το βρεις σε iOS και Android.

  

Glow

Η Glow (iOS, Android) είναι από τις πιο δημοφιλείς στην κατηγορία της. Είναι απαραίτητη για τις γυναίκες που θέλουν να συλλάβουν, αφού μπορούν να παρακολουθήσουν τη γονιμότητά τους λεπτομερώς! Η εφαρμογή προβλέπει τις γόνιμες μέρες και την ωορρηξία και παρουσιάζει τα δεδομένα σε εξατομικευμένα γραφήματα. Όσα περισσότερα δεδομένα εισάγεις, τόσο πιο ακριβής θα είναι και η πρόβλεψη της ωορρηξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας