Flower
Σεξ και περίοδος

16.11.2017

Σεξ και περίοδος

Το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι για τις περισσότερες γυναίκες θέμα ταμπού.

Και ενώ μπορεί να είναι πιο… ακατάστατο από το συνηθισμένο, έχει πολλά καλά που θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς και, γιατί όχι, να το δοκιμάσεις!

Είναι πιο πιθανό τις ημέρες της περιόδου να είσαι πιο ευαίσθητη από τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δυσκολευτείς να το απολαύσεις, όμως, κάνοντας σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου, θα ανακουφιστείς φυσικά από κράμπες, πόνο στην κοιλιά και τα συμπτώματα του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου.

Για κάποιες γυναίκες, η περίοδος συνοδεύεται από αυξημένη λίμπιντο. Επιπλέον, η αυξημένη ροή υγρών στον κόλπο λειτουργεί σαν φυσικό λιπαντικό, αυξάνοντας έτσι την ευχαρίστηση για το ζευγάρι.

Μην αφήσεις τα παραπάνω να σε παρασύρουν! Η περίοδος δεν έχει αντισυλληπτική δράση. Οι πιθανότητες εγκυμοσύνης είναι λίγες αλλά υπαρκτές, ενώ παράλληλα επιβάλλεται η χρήση προφυλακτικού, μιας και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μεταδίδονται ακόμη και με περίοδο.

Είτε είσαι υπέρ είτε κατά, άκουσε το σώμα σου, τις επιθυμίες σου και κάνε αυτό ακριβώς που σε ευχαριστεί, αποφεύγοντας οτιδήποτε άλλο!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Day

για μικρή ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Night

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Liners

για κανονική ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Extra Long

για έντονη ροή

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Γραφτείτε στο Newsletter μας